Яловичина з грибами і рисом

Яловичина з грибами і рисом

Інгредієнти:

  • 300 г свіжих грибів,
  • 1 кг яловичини,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • 8—10 стручків солодкого перцю,
  • 3—4 стручки гострого перцю,
  • 6—7 зубчиків часнику,
  • півсклянки рису,
  • 4—5 помідорів,
  • 6 ст. ложок вершкового масла,
  • 1 ст. ложка зелені петрушки.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо нарізати шматочками завбільшки з великий волоський горіх і обсмажити. Додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю і промиті гриби (дрібні можна покласти цілими, а великі — нарізати). Обсмаживши гриби, влити в глибоку каструлю 2 склянки гарячої води, покласти в неї гриби, посолити за смаком і поставити на середній вогонь. Довести м’ясо до напівготовності й додати грубо нарізаний солодкий перець, гострий перець, часник і рис. Зверху викласти нарізані кружальцями помідори. Довести до готовності на слабкому вогні.
  2. Перед тим як подати до столу, посипати зеленню петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *