Інгредієнти:
- 300 г свіжих грибів,
- 1 кг яловичини,
- 2 голівки ріпчастої цибулі,
- 8—10 стручків солодкого перцю,
- 3—4 стручки гострого перцю,
- 6—7 зубчиків часнику,
- півсклянки рису,
- 4—5 помідорів,
- 6 ст. ложок вершкового масла,
- 1 ст. ложка зелені петрушки.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізати шматочками завбільшки з великий волоський горіх і обсмажити. Додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю і промиті гриби (дрібні можна покласти цілими, а великі — нарізати). Обсмаживши гриби, влити в глибоку каструлю 2 склянки гарячої води, покласти в неї гриби, посолити за смаком і поставити на середній вогонь. Довести м’ясо до напівготовності й додати грубо нарізаний солодкий перець, гострий перець, часник і рис. Зверху викласти нарізані кружальцями помідори. Довести до готовності на слабкому вогні.
- Перед тим як подати до столу, посипати зеленню петрушки.