Язик смажений по-грецьки

Язик смажений по-грецьки

Інгредієнти:

  • 200—250 г зачищеного і звареного язика,
  • 30—50 г копченого шпику
  • олія,
  • мелений чорний і червоний солодкий перець,
  • кілька крапель соку смаженого м’яса.

Спосіб приготування:

  1. Зварений язик розрізати на порційні шматки, нашпигувати шпиком, занурити в олію, відразу вийняти і посипати сумішшю солі, чорного і червоного перцю. Смажити на помірно нагрітій решітці, поки шпик не стане хрустким. Подавати, збризкавши м’ясним соком (кількома краплями). Окремо подати салат із картоплі або свіжих помідорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *