Інгредієнти:
- 500 г риби
- 2 склянки білого столового вина
- 2 склянки води
- 2 моркви
- 1 корінь петрушки
- 1 корінь селери
- 3 зубчика часнику
- 3 помідори
- 2 головки ріпчастої цибулі
- 1/2 батона
- 2 ст.л. вершкового масла
- 1 лавровий лист
- мелений чорний перець, сіль за смаком
Спосіб приготування:
- У каструлю налити вино, додати воду, покласти нарізані кружечками моркву, петрушку, селеру, часник, помідори та лавровий лист і варити на невеликому вогні.
- Рибу очистити, нарізати, посолити і тушкувати в невеликій кількості води з дрібно нарізаною цибулею. Потім з’єднати з процідженим супом і варити 30 хв., посолити, поперчити.
- Подавати на стіл з обсмаженими на маслі у вигляді кубиків грінками з білого хліба.