Юшка(Уха) по-французьки

Юшка(Уха) по-французьки

Інгредієнти:

  • 500 г риби
  • 2 склянки білого столового вина
  • 2 склянки води
  • 2 моркви
  • 1 корінь петрушки
  • 1 корінь селери
  • 3 зубчика часнику
  • 3 помідори
  • 2 головки ріпчастої цибулі
  • 1/2 батона
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 1 лавровий лист
  • мелений чорний перець, сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. У каструлю налити вино, додати воду, покласти нарізані кружечками моркву, петрушку, селеру, часник, помідори та лавровий лист і варити на невеликому вогні.
  2. Рибу очистити, нарізати, посолити і тушкувати в невеликій кількості води з дрібно нарізаною цибулею. Потім з’єднати з процідженим супом і варити 30 хв., посолити, поперчити.
  3. Подавати на стіл з обсмаженими на маслі у вигляді кубиків грінками з білого хліба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *