Заливна телятина

Заливна телятина

Інгредієнти:

  • 1 задня ніжка телятини,
  • 100 г олії для смаження,
  • сіль за смаком,
  • 1 банка гірчиці,
  • 2 ст. ложки желатину,
  • 1 склянка бульйону.

Для прикраси:

  • 100 г зеленого салату,
  • 2—3 відварні морквини,
  • 4 яйця, зварені круто,
  • 3—4 солоні огірочки,
  • 2— 3 мочених яблука.

Спосіб приготування:

  1. Задню ніжку обмити, обсушити, змастити гірчицею і покласти на ніч у холодне місце; Ранком стерти гірчицю рушником, натерти ніжку сіллю, змастити олією. Покласти на лист, підлити води і поставити в добре нагріту духовку; смажити, часто поливаючи соком. Коли телятина зарумяниться, перевернути на інший бік. Смажити 1,5— 2 години на середньому вогні.
  2. Телятину охолодити, нарізати тонкими скибочками, покласти на блюдо. Краї блюда прикрасити нарізаними яйцями, морквою, зеленим салатом, віялами солоних огірочків, дольками мочених яблук. Телятину залити соком з-під телятини, змішаним з міцним бульйоном і розчиненим желатином.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *