Інгредієнти:
- Помідори червоні 150г,
- шампіньйони 50г,
- хліб житній 150г,
- вершкове масло 30г,
- сир 50г,
- соус песто 40г.
Спосіб приготування:
- Достатньо тонко наріжте помідор і гриби.
- Кожен шматок хліба намажте маслом з обох сторін.
Підігрійте сковороду на середньому вогні. Потім обсмажте кожен шматок хліба з обох сторін. Секрет у тому, що тонкий шар масла зробить корочку хрусткою. - Потім покладіть сир, помідор, гриби, соус песто.
- Накрийте бутерброд другим шматочком хліба, закрийте сковорідку кришкою. І дайте сиру розплавитися. Через пару хвилин переверніть бутерброд і закрийте знову кришкою.