Інгредієнти:
- 3 великі морквини,
- 200 г консервованого червоного лосося,
- 200 г консервованої солодкої кукурудзи,
- 1 огірок,
- 1 маленький солодкий зелений перець,
- 4 ст. ложки майонезу або сметани,
- 2 ст. ложки лимонного соку.
Спосіб приготування:
- Очистити моркву, зробити з неї «завитки». Залишок моркви натерти на тертці.
- Злити рідину і подрібнити м’ясо лосося виделкою. Злити рідину від солодкої кукурудзи. Вимити огірок і нарізати його тонкими скибочками. У перця видалити хвостик і насіння. Залишити цілими 3 кружальця перцю, а решту подрібнити.
- Змішати лососину, кукурудзу, терту моркву і перець. Викласти на дно салатниці кружальця огірка так, щоб вони перекривали один одного.
- У центр салатниці покласти суміш з лососиною. Розбавити майонез лимонним соком. Полити цією сумішшю салат. Прикрасити «завитками» з моркви і колечками церцю.