Інгредієнти:
- 1-2 фазани,
- 175 г нарізаного скибочками бекону,
- 175 г тертого білого хліба,
- 110 г пряженого вершкового масла.
Спосіб приготування:
- Насухо витерти птахів зовні і усередині. Змішати тертий хліб із розтопленим маслом і цією сумішшю заправити тушку.
Щільно скласти фазанів у жаровню. Накрити кожну птицю тонкою пластинкою бекону (грудку закрити обов’язково!). Смажити при 200 °С 10 хв, зменшити вогонь до 180 °С і тримати в духовці ще 45 хв. - За 10 хв до готовності зняти бекон, щоб фазани підрум’янились.
- Подавати до столу, прикрасивши пір’ям із хвоста, листям красолі й полити сухарним соусом.