Інгредієнти:
- 500 г картоплі,
- 1,5 л. води,
- 300 г грибів,
- 100 г корінців і 1 цибулі,
- 2 ст. ложки олії,
- зелень,
- лавровий лист,
- сіль,
- перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Свіжі гриби очистити і промити. Ніжки відрізати, подрібнити і підсмажити на олії. Окремо підсмажити коріння і цибулю.
- Шапки грибів нарізати скибочками, ошпарити, відкинути на сито і, коли вода стече, перекласти в каструлю, залити водою і варити протягом 40 хв. Після цього покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю, підсмажені ніжки грибів, коріння, цибулю, сіль, перець, лавровий лист і варити ще 20—25 хв.
- Подаючи до столу, додати сметану, дрібно нарізані цибулю і кріп.