Інгредієнти:
- Листкове тісто дріжджове 1 упаковка,
- 0,5 склянки пшеничного борошна,
- 2-3 ст. ложки цукрової пудри,
- шоколад для начинки,
- 1 яйце.
Спосіб приготування:
- Злегка присипати стіл борошном, щоб тісто не прилипало. Розкладіть лист листкового тіста і розріжте його на довгі трикутники.
Круасани з шоколадом Крок 1
- На основу трикутника покладіть шматочок шоколаду, та згорніть рулетиком.
Круасани з шоколадом Крок 2
- Змастіть поверхню круасанів збитим яйцем – для золотистої скоринки.
Круасани з шоколадом Крок 3
- Випікайте круасани в заздалегідь розігрітій до 220 °C духовці на пергаменті від 15 до 30 хвилин (залежить від розміру).
Круасани з шоколадом Крок 4