Інгредієнти:
- Куряче філе 1 кг,
- яйця курячі 1 шт,
- батон 1.5 скибочки,
- сир плавлений 2 шт,
- масло вершкове 70 гр,
- петрушка 1 ст. л.,
- сіль,
- перець 0.5 ч.л.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Перекрутити на м’ясорубці.
- Булку замочити в молоці.
- У фарш збити яйце, додати м’яке вершкове масло, віджату булку, тертий плавлений сирок, дрібно нарізану зелень, сіль і перець. Ретельно перемішати.
- З маси сформувати невеликі котлети. Обкачати в борошні або мелених сухарях. Обсмажувати на гарячому маслі до рум’яної скоринки.