Інгредієнти для начинки:
- 2 склянки нарубаного вареного курячого м’яса,
- 20 г масла,
- 200 г нарізаних печериць,
- 2 ст. ложки кукурудзяного борошна,
- 440 г консервованого супу-пюре зі спаржі,
- 1 ч. ложка гірчичного насіння,
- сіль,
- перець,
- 1 ледь збите яйце.
Для тіста:
- 2 склянки борошна грубого помелу,
- сіль,
- паприка,
- 1 ст. ложка насіння сезаму,
- 2 ст. ложки тертого пармезанського сиру,
- 125 г нарізаного кубиками,
- масла,
- 4 ст. ложки крижаної води.
Спосіб приготування:
- Приготування тіста: змішати борошно, сіль і перець. Додати насіння сезаму і пармезанський сир. Розтерти з маслом до утворення великих крихт. Додати воду і змішати до утворення м’якого тіста.
- Загорнути в промаслений папір. Охолодити протягом 30 хв.
- Приготування начинки: розтопити масло протягом 15 с на позначці «найвищий рівень». Помішуючи, додати гриби. Тушкувати 2 хв на тій самій позначці. Помішуючи, додати кукурудзяне борошно, потім суп-пюре, гірчицю, сіль, перець і куряче м’ясо. Дати охолонути.
- Нагріти піч до 200°С. Розкачати половину тіста і покласти в лист діаметром 20 см. Розкласти начинку. Розкачати залишок тіста і закрити пиріг. Згорнути краї тіста і помазати збитим яйцем.
- Поставити на нижній ярус. Випікати 22-28 хв на позначці’«низько-мікс/запекти» при 200°С.