Інгредієнти:
- 75 г яловичого фаршу,
- 20 г ріпчастої цибулі кубиками,
- 1 яйце,
- панірувальні сухарі,
- сіль,
- мелений чорний і червоний перець,
- 250 г овочевої суміші (зелений гороиіок, морква, цвітна капуста),
- 50 г картоплі,
- 250 г готового м’ясного бульйону,
- рубана зелень петрушки.
Спосіб приготування:
- Додати у фарш цибулю, яйце, панірувальні сухарі й спеції і зліпити дрібні фрикадельки.
- Овочеву суміш готувати 6—9 хв із бульйоном і нарізаною кубиками картоплею.
- Додати до супу фрикадельки і довести до готовності за 2—4 хв.
- Розлити в бульйонні чашки, посипати зеленню петрушки і подавати до столу.