Інгредієнти для тіста:
- 2,5 склянки борошна,
- 3 ст. ложки рослинної олії,
- ½ пакетика сухих дріжджів,
- 1 склянка молока,
- сіль.
Для начинки:
- 2 ст. л. томатної пасти,
- 300 г фаршу,
- 1 велика цибулина,
- 2 болгарських перці,
- 2-3 помідори,
- ½ пучка петрушки,
- 200 г твердого сиру,
- 150 г бринзи,
- 2 ст. л. рослинної олії,
- сіль,
- мелений перець.
Спосіб приготування:
- Замісити дріжджове тісто: змішати сухі дріжджі з борошном, додати тепле молоко, цукор, сіль. Тісто постійно вимішувати, в кінці додати рослинне масло. Накрити тісто рушником, залишити підходити на 20 хв.
- Фарш потомити, не зажарюючи, на сковороді.
- Тісто розкачати тонким шаром, перекласти на змащене маслом деко. Заготівлю змастити томатною пастою, посипати нарізаною ріпчастою цибулею, викласти фарш, шматочки болгарського перцю, зелень, посолити, поперчити.
- Поставити в розігріту до 220 гр. духовку на 15 хв. Потім викласти на піцу шматочки бринзи, кружки помідорів, посипати тертим твердим сиром і пекти ще 5 хв.