Інгредієнти:
- 400 г телятини або свинини,
- 500 г білокачанної капусти,
- 1 велика цибулина,
- 2 стручки солодкого перцю,
- 200 г печериць або білих грибів,
- 1 долька часнику,
- 1 ч. ложка червоного меленого перцю,
- 1 л м’ясного бульйону,
- 2 склянки рису,
- сіль,
- перець,
- 2 ст. ложки маргарину або олії.
Спосіб приготування:
- М’ясо розрізати на кубики завбільшки 2×2 см, обсмажити в жирі, додавши рубану ріпчасту цибулю. Капусту нарізати тонкими смужками. Зі стручків перцю видалити серцевину, нарізати їх кільцями. Гриби оцистити, розрізати навпіл.
- Усі ці овочі додати до м’яса. Усе трохи обсмажити, постійно помішуючи, потім залити м’ясним бульйоном. Страву тушкувати 20—30 хв. Потім рис залити великою кількістю води і варити до напівготовності, після чого промити його, обсушити і додати в горщик до м’яса й овочів . Прокип’ятити на дуже слабкому вогні.