Інгредієнти:
- Оливкова олія – 1 ст ложка,
- Середня цибуля – 1 шт,
- Часник – 3 зубчики,
- Шампіньйони – 100 г тонко нарізати,
- Рис – 100 г,
- Овочевий бульйон – 500 мл,
- Свіжа петрушка,
- Сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Нагрійте оливкову олію у сотейнику. Додати цибулю і часник і готуйте на середньо-слабкому вогні до м’якості.
- Додайте гриби і готуйте ще хвилину.
- Додайте рис і відразу залийте бульйон. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте приблизно 30 хвилин або доки не випарується рідина і рис не звариться. При потребі додайте ще гарячої води.
- Після приготування перемішайте із петрушкою, сіллю та перцем.