Інгредієнти:
- Сік лайма – 1/4 склянки,
- Оливкова олія – 2 ст ложки,
- Соєвий соус з низьким вмістом натрію – 1 ст ложки,
- Коричневий цукор – 2 ч ложки,
- Тертий імбир – 1,5 ч ложки,
- Кабачки, невеликі – 2 шт,
- Велика морква – 1 шт,
- Цибуль – 1 середня головка,
- Перець чилі- 1 шт,
- Кінза, свіжа – 1/3 склянки,
- Арахіс смажений – 1/2 склянки,
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці збийте сік лайма, оливкову олію, соєвий соус, цукор і тертий імбир.
- Наріжте кабачки і моркву спріралями або натріть на тертці.
- Перемішайте із кабачками та морквою, цибулю, перець чилі, арахіс і свіжу кінзу. Заправте приготовленим соусом.
- При бажанні додайте більше кінзи та арахісу.