Інгредієнти:
- 4-5 картоплин
- 250 г філе морської риби,
- 2 свіжі огірки,
- 1 ст. ложка натертого хрону,
- 100 г майонезу,
- зелень.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварити в «мундирі» відразу очистити. Остиглу картоплю нарізати кубиками. Рибу (тріску, камбалу, морського окуня тощо) зварити в підсоленій воді з додаванням цибулі, кореня петрушки, перцю горошком і лаврового листя. Стежити, щоб риба не переварилась: досить 10 хв.
- Готову рибу вийняти на тарілку, накрити (щоб не завітрилась) і охолодити, потім нарізати шматочками. Свіжі огірки нарізати скибочками або брусочками.
- У салатник підготовлені продукти складати шарами, посипаючи кожен зеленою цибулею, кропом, петрушкою і натертим хроном. Залити майонезом і залишити на холоді на 15 хв, потім подати до столу.
- Прикрасити тонкими скибочками свіжого огірка і гілочкою петрушки.