Інгредієнти:
- по 200 г огірків, картоплі та ковбаси
- 100 г зеленого горошку консервованого
- 5 оливок
- 3 варених яйця
- майонез
- сіль
Спосіб приготування:
- Нарізати дрібним кубиком ковбасу, огірки, відварні картоплю і 2 яйця.
- З’єднати всі підготовлені продукти, додати зелений горошок, майонез, перемішати.
- Викласти салат на плоске блюдо у вигляді голови мавпочки.
- Відокремити білок третього яйця від жовтка, окремо потерти їх на дрібній тертці.
- Зробити мордочку мавпи як на фото, використовуючи білок і жовток яйця, а також нарізані чорні оливки.
- Подати салат олів’є «Мавпочка» на святковий стіл.