Інгредієнти:
- Гриби портобелло – 4 шапочки, (або печериці)
- Лимонний сік – 1/4 склянки,
- Оливкова олія – 3 ст. ложки,
- Цибуля, невелика – 1 шт,
- Листкова капуста кейл – 150 г, (або пекінська)
- Буряк середній, варений – 1 шт,
- Авокадо, стиглі – 2 шт,
- Хліб Маца – 2 листа. (або сухарі)
Спосіб приготування:
- Нагрійте духовку до 220 градусів.
- На деко для випічки викладіть порізані навпіл гриби, посоліть і обсмажте 20 хв до готовності.
- Тим часом готуємо заправку, збийте лимонний сік, оливкову олію, нарізану цибулю, сіль та перець за смаком.
- Викладіть на тарілки порівну (якщо 2 і більше), листкову капусту, нарізаний кубиками буряк, авокадо, тонко нарізані гриби та хліб маца подрібнений на шматочки.
- Полийте заправкою перед подачею.