Інгредієнти:
- Маленький гарбуз (баттернат), нарізати на шматочки,
- Сочевиця – 450г,
- Цибуля – 2 середні головки, дрібно нарізати,
- Імбир – 1 ст. ложки, почистити, дрібно нарізати,
- Оливкова олія – 1 ст. ложка,
- Мелений коріандр – 1 ч. ложка,
- Мелений кардамон – 1 ч. ложка,
- Курячий або овочевий бульйон – 1 л.,
- Шпинат – 1-2 пучка, за смаком,
- Оцет – 1 ст. ложка.
Спосіб приготування:
- На сковороду додайте олію, цибулю та імбир, смажити на середньому возні, помішуючи, 5хв до золотистого кольору. Потім додайте коріандр і кардамон і смажте ще 1хв помішуючи. Далі додайте кабачки, сочевицю, бульйон і 1/4 чайної ложки солі.
- Накрийте, доведіть до кипіння. Потім зменшити тепмературу менше середнього. Тушкуйте 12 хвилин.
- Додайте і розмішайте шпинат, оцет і по 1/2 чайної ложки солі та перцю.