Інгредієнти:
- Оливкова олія – 2 ст. ложки,
- Середня морква – 2 шт, подрібнена,
- Селера – 2 стебла, нарізані скибочками,
- Середня цибуля – 1 шт, дрібно нарізана,
- Томатна паста- 1/4 склянки,
- Зубчики часнику – 3 шт, пордібнені пресом,
- Кмин – 1,5 ч ложки,
- Паприка – 1 ч ложки,
- Овочевий або курячий бульйон – 750 мл (з низьким вмістом натрію),
- Квасоля – 3 склянки,
- Кукурудза – 1 склянка,
- Авокадо – нарізати на шматочки,
- Листя кінзи – для подачі.
Спосіб приготування:
- У сотейнику нагрівайте олію на середній температурі. Додайте моркву, селеру і цибулю. Готуйте від 6 до 8 хвилин або до коричневого кольору, періодично помішуючи. Додайте томатну пасту, часник, кмин і паприку. Готуйте, помішуючи, від 1 до 2 хвилин або поки часник не стане золотистим і томатна паста не підрум’яниться. Додайте 1/2 склянки бульйону.
- Перенесіть вміст сковороди в каструлю разом з квасолею, кукурудзою та бульйоном, що залишився. Накрийте кришкою і готуйте на високій – 4 години або низькій температурі протягом 6 годин. Подавати з авокадо та кінзою.