Інгредієнти:
- 1 теляче філе,
- сіль,
- молода солодки паприка і чорний перець,
- 2 ст. ложки пряженого масла,
- 2 цибулини,
- 2 зубки часнику,
- 150 г печериць,
- 2 ст. ложки вершків,
- 500 г свіжого шпинату,
- 2 шматки білого хліба,
- 2 жовтки,
- 150 г сирого окосту скибочками,
- 1 білок.
Спосіб приготування:
- Філе очистити від плівок і жиру. М’ясо посолити, посипати перцем і паприкою. Розпустити на сковороді масло на плиті, обсмажити в ньому філе з усіх боків протягом 5 хв, вийняти й охолодити.
- Очищену цибулю і часник, вимиті печериці дрібно порубати, у гарячому жирі на сковороді обсмажити 3 хв до золотавого кольору, додати вершки. Охолодити грибну масу.
- Шпинат вимити, обсушити і готувати при 600 Вт близько 5 хв. Хліб без кірки замочити у воді, віджати і подрібнити. Змішати хліб і жовтки 3 грибною масою.
- Скибочки шинки покласти у формі прямокутника так, щоб можна було загорнути в нього філе. Викласти на шинку грибний фарш, потім шпинат. Шпинат змастити розмішаним білком, покласти зверху філе й обгорнути його шпинатом і шинкою, рулет сколоти дерев’яними паличками. Запікати при 100 Вт близько 10 хв. На гарнір можна подати горошок і картопляне пюре.