Інгредієнти:
- 1.5 склянки борошна,
- 1 склянка сметани,
- 1 ст. ложка кориці,
- 5 бананів,
- ванілін,
- сік лимона,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Просіяти борошно, додати сметану, корицю, ванілін, сік лимона і щіпку солі. Замісити тісто і розділити його навпіл. Розкачати 2 шари відповідно до розмірів форми, у якій випікатиметься торт.
- Змастити форму маслом і покласти в неї один шар. Вкрити тісто шаром очищених від шкірки і нарізаних кружальцями бананів.
- Зверху покласти інший шар тіста і трохи притиснути його краї змоченими пальцями. Поверхню торта змастити збитим жовтком і трохи посипати цукровим піском. Випікати протягом півгодини.