Інгредієнти:
- 300 г ягід,
- 1 банка (200 г) майонезу,
- 400 г цукру,
- 3 яйця,
- півсклянки сметани,
- 0,5 ч. ложки вершкового масла,
- 0,5 ч. ложки соди,
- 250 г борошна.
Спосіб приготування:
- Розтерти жовтки з половиною цукру, додати майонез, сметану, воду, усе добре розмішати і з’єднати з борошном. Глибоку сковороду змастити маслом, посипати борошном, покласти в неї тісто.
- Спекти торт у духовці при помірній температурі до золотавого кольору. Вийняти з духовки, посипати зверху ягодами, покрити їх збитими білками, змішаними із залишками цукру. Допекти на слабкому вогні. Коли на білковій піні з’явиться золотава скоринка і вона добре підсохне, торт готовий.