Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.,
- цукор – 250 г,
- вершкове масло (або маргарин) – 100 г,
- борошно – 600 г,
- мед – 2 чайні ложки,
- сода – 1 чайна ложка.
Спосіб приготування:
- Збити 2 яйця, 250 г цукру і 2 чайні ложки меду, додати 100 г вершкового масла (або маргарину).
- Поставте цю масу на водяну баню, додайте чайну ложку соди і збивайте до тих пір, поки не з’являться бульбашки і маса не збільшиться в 2 рази.
- Після цього зніміть її з вогню і всипте 2.5 склянки борошна, замісити тісто. Поставте тісто на 1 годину в тепле місце.
- Спечіть 4 коржі в духовці нагрітій до 200 °C.
- Коли коржі охолонуть, змастіть їх сметанним кремом.