Інгредієнти:
- Горіхи кеш’ю – 2 склянки,
- Лимонний сік – 3 ст. ложки,
- Харчові дріжджі – 1/2 склянки,
- Копчена пакрика – 1/2 склянки,
- Часниковий порошок – 1 ч. ложка,
- Цибульний порошок – 1 ч. ложка,
- Чилі порошок – 1/2 ч. ложки,
- Сіль з смаком,
- Вода – 4 склянки.
Спосіб приготування:
- Потрібно замочити горіхи залишивши на ніч в холодній воді, або використати швидке замочування, закип’ятивши воду, залити горіхи кеш’ю, накрити кришкою та залишити на 10-15 хв. Після чого злийте воду.
- Помістіть у блендер усі інгредієнти + додайте 3 склянки води. Змішайте до однорідної маси.
- Помістіть отриману масу у каструлю і нагрівайте на середньому вогді доки не закипить постійно помішуючи. Додайте остннню склянку води в залежності від густоти яка вам потрібна. Посоліть за смаком.
- Коли остигне, соус загусне, щоб знову його розтопити потрібно нагріти, при потребі можна додати води.