Інгредієнти:
- 450 г орівків, нарізаних шматочками, залиште трохи для подачі,
- 1/2 маленької дині, почистити від шкірки, вибрати насіння і нарізати шматочками,
- 70г петрушки,
- 3 ст. ложки червоного винного оцту,
- 1 ст. ложка свіжого соку лайма,
- 2 ч. ложки цукру,
- кошерна сіль і перець,
- крес салат для подачі.
Спосіб приготування:
- Помістити у блендер огірки, диню, петрушку, оцет, сік лайма, цукор і 1/2 чайної ложки солі і перемішати до однорідної маси.
- Залишити остудити від 1 години і аж до цілої ночі.
- При подачі прикрасити зверху крес-салатом, нарізаними кільцями огірка (що залишили на початку) і посипаєм подрібненими горошинами перцю.