Інгредієнти:
- Оливкова олія – 2 ст. ложки,
- Селера – 1 склянка,
- Цибуля – 2-3 середні головки,
- Часник – 2 зубчики,
- Овочевий або курячий бульйон – 2 л,
- Брокколі – 5-6 пучків,
- Шпинат, нарізаний – 2 склянки,
- Печериці, нарізані – 1 склянка,
- Рис – 1 склянка,
- Соус Песто.
Спосіб приготування:
- В сотейнику нагрійте оливкову олію. Додайте сіль, селеру, цибулю, часник. Готуйте 8 хвилин або до золотистого кольору, помішуючи.
- Додайте бульйон і брокколі. Нагрійте до кипіння на високій температурі. Зменшіть вогонь до середньо-низького; варіть 15 хвилин, періодично помішуючи.
- Додайте шпинат, гриби та рис. Проварюйте 8 – 10 хвилин або доки рис та овочі не стануть м’якими.
- Зніміть з вогню. Додайте соус Песто за смаком.